perjantai 11. elokuuta 2017

Luustokuvat sun muuta

Viime viikolla koitti se jokaisen nuoren koiran omistajan piinaavin hetki: luustokuvat. Vaikka eläinlääkäri kommentoikin kaiken näyttävän siistiltä, niin illan mittaan suoritettu googlailu ja kaikki silmiin osuneet kauhukertomukset siitä, kuinka kennelliiton ja kuvanneen eläinlääkärin näkemykset ovat olleet täysin päinvastaiset, saivat tulosten odottamisen tuntumaan vielä pidemmältä!Onneksi nykyään tulokset tulevat ihan todella nopeasti, sillä olisin varmasti tullut hulluksi, jos olisin joutunut odottamaan viikon tai pari. Kahdenkin päivän odotus tuntui kammottavan pitkältä. Perjantaina koiranetiin ilmestyi kuitenkin A/A ja 0/0. Kaikki hyvin siis! Selkä kuvattiin epävirallisesti samalla reissulla ja kaikki näytti siistiltä. Kyllä näillä tuloksilla kelpaa jatkaa harrastamista!

Heinäkuussa osallistuttiin taas koirien kanssa perinteisesti ASCA-agilitykisoihin. Tällä kertaa kisakavereinani olivat Jäynä, Aksu ja lainaohjaajaa kaivannut Remy. Treenasin alkukesän Aksun kanssa kevyesti agilitya ja kun heinäkuun osteopaattikäynnillä ei ollut havaittavissa mitään normaalista poikkeavaa, niin uskalsin ilmoittaa Aksun kahdelle gamblersin radalle veteraaniluokkaan, jossa se hyppäsi tavallista matalammilla rimoilla (40cm). Olin aiempina vuosina miettinyt, että Aksun kanssa gamblers olisi niin paljon helpompaa, kuin Jäynän kanssa. Aksu on paljon irtoavampi ja sille on aina ollut helppoa hakea esteitä minusta poispäin. Jäynä sen sijaan tulee helpommin minua kohti. Noviisin gamblersradat olivatkin Aksulle helppo juttu ja se keräsi noviisiluokan veteraanigamblers-tittelin kahdella startillansa.

Jäynä ja Remy tasapainoittivat toisiansa ja onnistuivat vähän vuorotellen. Äiti ja tytär ovat molemmat välillä sitä sorttia, etteivät ne oikein omasta mielestänsä ohjaajaa tarvitse radalla, vaan tietävät oikein hyvin itsekin minne rata jatkuu! Jokunen onnistuminen osui kuitenkin kummankin kanssa kohdalle. Jäynä nousi agissa ja gamblersissa eliittiin.Alemmassa kuvassa sunnuntain kisaseurue jäähdyttelylenkillä. Oikeanpuolimmaisin alaikäinen oli vain kisaturistina tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti