sunnuntai 6. toukokuuta 2018

RTK3 Jäynä ja BH Vimma

Kevään tottelevaisuustavoitteet saavutettiin tänä viikonloppuna, kun Jäynä viimeisteli eilen rallyssa RTK3-koulutustunnuksen ja kun Vimma läpäisi tänään bh-kokeen hyväksytysti.Jäynä kävi tokaa kertaa voittajan kokeessa viikko sitten ja siltä reissulta tuloksena oli toinen VOIHYV 93 pistettä ja 1. sija. Rata tuntui jopa ihan sujuvalta ja olin itsekin paremmin kartalla, kuin aiemmin. Eilen sen sijaan tein kympin arvoisen arviointivirheen, kun jätin Jäynälle huonosti tilaa täyskäännöksessä ja se törmäili kyltin kanssa, kun tekikin vähän vauhdikkaamman täyskäännöksen. Jäädyin ihan täysin, enkä osannut tehdä muuta kuin jatkaa rataa, vaikka ehdottomasti olisi kannattanut uusia. Onneksi muuten radalla kävi vain muutama pieni virhe, joten pisteet riitti kirkkaasti hyväksyttyyn. Tuloksena siis kolmas VOIHYV 82 pistettä ja RTK3.

Myös Vimma oli eilen rallyilemassa. Vipu oli hienosti kuulolla ja tienasi toisen ALOHYV tuloksen pisteillä 98. Vimma sai myös tuomarin palkinnon tosi ihanilla kehuilla, jotka kyllä tuntuivat hyvältä! Kukapa koiranohjaaja ei haluaisi kuulla kehuja hyvästä yhteistyöstä ja kauniista ohjauksesta! 😊

Tänään sitten Vimman kanssa bh-koe, jota jännitin vielä enemmän, kuin rallykokeita (ja se on aika paljon se). Ainoa osio, jota en jännittänyt ollenkaan, oli paikkamakuu. Jopa kaupunkiosiota jännäsin etukäteen, sillä asumme kuitenkin sen verran syrjässä, että saatamme hyvin kiertää lenkin näkemättä ketään! Vimma suhtautui kuitenkin kaupunkiosiossa kaikkeen tosi järkevästi ja rauhallisesti, eikä hössöttänyt hihna tiukalla joka suuntaan. Koska tottiskin suoritettiin hyväksytysti läpi, oli koko koe hyväksytty!

Tämä viikonloppu oli erittäin onnistunut koiraharrastusviikonloppu! 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti