FI AVA FI-AVA-H RTK1 BH Cryptonite Will-O'-Wisp GS-E JS-N, VIMMA

– Tässä on uusi perheesi. He ovat toisinaan hieman hupsuja, mutta suurin piirtein oikein kunnon väkeä.australianpaimenkoira, narttu
s. 1.2.2016
noin 49cm/15kg

Agility
Rally-tokoPK NäyttelytLuonnetesti
SERT-A x 3, SERT-H x 3
ALOHYV x 3BH AVO-EH99++

Vimma koiranetissä

Tykkään Jäynästä ja tykkäsin Jäynän äidistä, Remystä. Näin ollen se oli lähes arvattavissa, etten voisi vastustaa Jäynän pentua. Pieni punainen narttu nousi suosikikseni melko varhaisessa vaiheessa, mutta päätös pennun muuttamisesta meille syntyi vasta hyvin myöhäisessä vaiheessa. Päivääkään en ole katunut ja Vipu on kaikkea sitä mitä vain ikinä olisin voinut toivoa.

Vimma on vauhdikas ja intoa täynnä. Se haluaa tehdä yhdessä ihmisen kanssa ja intoa löytyy aina enemmän, kuin tarpeeksi. Myös halu tehdä asiat vauhdilla on valtava. Vimmalle kelpaa palkaksi lelut, namit ja kehut.

Tällä hetkellä Vimma on alkanut harjoitella agilitya, tottelevaisuuden alkeita ja vetohommia. Myös frisbee kuuluu Vimman suosikkeihin! Ja lampaat! Toistaiseksi panostamme eniten kuitenkin agilityyn, joka on ehdottomasti oma suosikkilajini.

Vimma kuvattiin kesällä 2017 tuloksin A/A & 0/0. Myös selkä kuvattiin samalla reissulla puhtaaksi.Agilitykuva S. Löfgren