FI AVA FI TVA FI AVA-H FI RTVA TK3 BH Cryptonite Moonbat JS-E RS-O GS-E DNA-VP, "JÄYNÄ"

"Jos olet pieni puu tuulisen mäen rinteellä, niin ole kaikkein paras pieni puu juuri sillä paikalla."Australianpaimenkoira, narttu
s. 13.11.2011
noin 45,5cm/13kg

AgilityTokoNäyttelyt PK Rally-toko
FI AVA, FI AVA-HFI TVA, TK3AVO-H      Bh       Rallyvalio

Jäynä KoiraNetissä

Jäynä on pieni, ystävällinen ja toiminnanhaluinen aussie. Ei ota itseensä pienistä kolhuista arjessa tai treenikentillä. Palkkautuu hyvin sekä nameilla että leluilla (pallot ovat suosikkeja!).

Harrastuskoirana Jäynästä ei virta lopu kesken. Se ei koskaan ole lyönyt hanskoja tiskiin ja on aina valmis tekemään töitä. Jäynän kanssa treenataan tavoitteellisesti agilitya, tokoa ja pk-jälkeä. Näiden lisäksi Jäynän kanssa tehdään rally-tokoa, canicrossia ja frisbeetä.

Jäynä kuvattiin kesällä 2013 tuloksin B/B ja 0/0. Myös selkä on kuvattu kesällä 2013 ja todettu puhtaaksi. Silmät on peilattu terveiksi ensimmäisen kerran pikkupentuna, toisen kerran syyskuussa 2014 ja kolmannen kerran syyskuussa 2015. Terveellä kropalla kelpaa viettää aktiivisen aussien elämää! Jäynä on alkanut reagoida ääniin ei toivotulla tavalla loppuvuodesta 2018 ja stressaantuu nykyään pahasti uudenvuoden ilotulitteista.Tottiskuva: Tiina.